„Пулмо стар” небулайзер

 

Компанията „De Vilbiss Healthcare” /САЩ/ е създала и от години е пуснала на пазара „Пулмо стар” небулайзер, който осигурява на нуждаещите се надеждна и качествена аерозолна терапия. Съотношението между качество и цена го поставя сред най-търсените продукти.
Същият може да се използва в комбинация с „Neb 800” пулверизатор за нуждите на здравните заведения и при тежки случаи, за частни лица. Апаратът е лек и удобен за ползване и пренасяне. При спешна необходимост, в рамките само на няколко секунди, може да бъде поставен в готовност за използване.
„Neb 800” пулверизатор позволява на 75% от медикаментите се депозират в белите дробове с MMAD на 3.6 - 4.0 µm. Високата аерозолна продукция намалява значително времето за лечение на болните. Дизайнът на апарата позволява реализирането на малки загуби на използвани лекарства, както и ползването му при ъгли под 45 градуса. Почистването му може да се извършва в съдомиялна машина, вкъщи. При необходимост, мундщукът може да се заменя със стандартна маска за лицето.

СПЕЦИФИКАЦИЯ:
Размери: 10 x 18 x 33 cm
Тегло: 3.1 kg (6.8 lb)
Електрическо захранване: 230 V /50 Hz
Максимално налягане: 2.1 - 3.1 bar
Въздушен поток на компресора: 9 - 15 l/min
Въздушно налягане на пулверизатора: 1 - 1.4 bar
Въздушен поток на пулверизатора: 5 - 8 l/min
Капацитет на активно вещество: 6 ccm
Капацитет доставка на активната съставка: 0.3 ml/min
Размер на частиците MMAD: 75% < 5 µm / 3.6-4.0 µm



   
Medical Engineering Ltd. 2010